Profile index
Sponsor


Brandsø Tune up
Som opvarmning til Brandsø rundt skulle vi sejle Brandsø Tuneup om lørdag. Jørgen & Nico havde sejlet båden fra Kolding, og vi andre 3 stødte til i Skærbæk. Vinden var let til frisk, så efter skippermødet besluttede vi at rigge den lille genakker til.

Banen vi skulle sejle var med krydsstart, rundt om midfarvandsbøjen ud for Skærbæk, rundt om Flækøjet, op til Flæssinge og derefter i mål. Da vi satte storsejlet havde vi lidt bøvl med at få hooked sejlet, så vi var lidt sent på den i starten. Vi kunne holde mærket ind – og faldt bagom Barracuda og Quornings 920’er. Rundt om mærket var vi allerede oppe i næste start af kølbåde, og vi ventede lidt med at rulle genakkeren ud for at få plads. Slam var allerede ”taget af sted”, og var nu 3-4 minutter foran os. Vi fik genakkeren ud, alle mand på kanten og så krydslænsede vi derudaf. Vi havde fin fart, og vi fornemmede at hænge på Slam selv om de var langt foran. Der var ikke så meget tryk da vi kom rundt om Gl. Aalbo – så her ville vi gerne have haft den store genakker med.

Brandsø Tune up

Rundt om om Flækøje bøjen, og så var vi i gang med kryds hjemad. Vi kunne næsten holde ind, og skulle kun slå nogle meget små ben for at holde bøjen oppe. Der var modstrøm, så vi fortsatte ind under land da vi rundede bøjen. På det sidste ben mod målstregen kom Slam ud til os efter deres målgang og vi sejlede lidt drag-race op mod linien. De havde slået os med 7 ½ minut – og det var vi egentlig godt tilfredse med, idet vi selv havde sat de 3-4 af dem over styr i starten.

Efter at have ræset lidt rundt – bl.a. med den nye SeaCart – lagde vi båden for svej ud for Filsøe, og fik Slams RIB lokket til at sejle os ind. Vi havde nu en utrolig hyggelig eftermiddag og aften i Skærbæk – det er her ”flerskrogerne” mødes.

Sejladsen blev vundet af Quorning i 920’eren med en 800 på 2. pladsen. En rigtigt Quorning dag.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 18-09-2007 21:52
Info
Galleri
Film
Links


• Odensevej 8 • 6000 Kolding • Tlf. +4521423702 • E-mail: owner@starsandstripes.dk